Translate

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Cupcake με Αχλάδι









Τι κάνουμε τα φρούτα που έχουν ωριμάσει αλλά δεν θέλουμε να τα πετάξουμε; Υπέροχα cupcake! Ιδανικά για τον πρωινό ή απογευματινό καφέ, για τη δουλειά, για το σχολείο! Είναι πεντανόστιμα, αφράτα και λιώνουν στο στόμα!

Υλικά 

1 φλ. τσαγιού σπορέλαιο
1 φλ τσαγιού ζάχαρη
2 αυγά
1 φλ. τσαγιού πουρέ αχλάδι ( περίπου 4 αχλάδια)
2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
1/2 κ. γλυκού κανέλα
κομματάκια μαύρης σοκολάτας (προαιρετικά)

Εκτέλεση


Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το λάδι. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και τον πουρέ από το αχλάδι. Ρίχνουμε την κανέλα και τη βανίλια και τελευταίο το αλεύρι με το μπέικιν και την σοκολάτα. Γεμίζουμε τα φορμάκια για cupcake μέχρι τη μέση και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15'. Καλή επιτυχία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου